WACH-UKL/NKL 12-13.9.2015 Kauhajoki

09.07.2015

KILPAILUKIRJE WACH-NUO/ALO

Tervetuloa Kauhajoelle 12-13.9.2015 nuorten koirien ja aloittelijoiden kokeeseen. Kokoontuminen ja yöpyminen Sotkan Erähovilla. Osoite Erähovintie 60, 61800 Kauhajoki.
Tänä vuonna koe kiinnosti koiranomistajia suuresti, mikä on todella positiivista. Kokeeseen ilmoittautui 13 koiraa, mikä merkitsee sitä, että koirat jaetaan kahteen ryhmään. Yksi ryhmä osallistuu kokeeseen lauantaina ja toinen sunnuntaina.

Ryhmäjaot alla. Lähtöjärjestys sekä tuomariryhmät arvotaan aamulla.

Lauantai 12.9.2015, kokoontuminen klo 7.00
Teo, Fredrik Söderlund
Igelmyrans Bacco, Janne Vikorsson
Remu, Elias Pöppönen
Nuss aus der Meute, Aki Helminen
Rönnbrantes Cissi, Peter Kanckos
Albatros, Niko Hytönen
Wachtelmans Dingo, Peter Ståhlberg

Sunnuntai 13.9.2015, kokoontuminen klo 7.00
Brozhunters Ginger Snaps, Kari Vehmasto
Brozhunters Grand Slam, Milja Kotanen
Aava, Niko Pietari
Congratz og Heros Oden, Jakob Nylund
JMV-14 V-14 JV-14 HeJW-14 HeW-14 Brozhunters Dear Douglas, Frida Broo
Ilze Any-Bon, Frida Broo

Kokoontumispaikka on koko viikonlopun Sotkan Erähovi, Kauhajoki. Siellä on mahdollisuus myös yöpymiseen. Patjoja, tyynyjä ja peittoja löytyy. Suositeltavaa on ottaa mukaan lakanat, tyynyliina ja makuupussi. Oma aamupala kannattaa ottaa mukaan, kylmäsäilytystilaa löytyy Erähovilta.
Yöpyminen maksaa 20 € per yö.

Itse koepäivänä pitää olla mukana:
- koiratutka
- koiran rekisteröintitodistus sekä rokotustodistus
- lounasta (makkaraa, voileipää jne.). Tarkoituksena on kokoontua kokeen jälkeen Erähovilla, ja siellä on mahdollisuus grillata ja keittää kahvia.
- yksi henkilö mukaan avustamaan jänisosiossa.
- lämpimällä ilmalla koiralle vettä.

Te, joilla on junioreita (7-15 vuotiaita) mukana koepäivänä auttamassa jäniksen ylösnostamisessa, ilmoittakaa kerholle, heidän palkitaan jahtiteeman mukaisesti. Iltapäivällä heille järjestetään myös ohjelmaa mm. ammuntaa ja tietovisailua.

Lauantai-iltana on mahdollisuus tilata ruokaa, ja syömme yhdessä palkintojen jaon jälkeen. Hinta on 12 € / henkilö. Ruokana on naudanleike, perunagratiini ja sienikastike sekä vihreä salaatti, kastike, leipää ja voita.

Kaikki yöpymiset, ruokailut ja juniori-ilmoittautumiset tehdään; info@wachtelhundklubben.fi viimeistään maanantaina 7.9.2015, klo 22.00.

Gå till "Aktuellt"