WACH-UKL/NKL 12-13.9.2015 Kauhajoki

09.07.2015

TÄVLINGSBREV WACH-NUO/ALO

Välkomna till Kauhajoki 12/13.9.2015 på unghunds-/nybörjarprov. Samling och övernattning sker på Sotkan Erähovi, adress Erähovintie 60, 61800 Kauhajoki. Köranvisning som bilaga.

I år är intresset för att starta på prov denna helg stort, vilket är mycket positivt. Till proven har anmälts 13 hundar, vilket betyder att vi delar upp dessa i två grupper. En grupp deltar på lördag och en grupp på söndag.  Grupperna ser ut enligt följande, startordning och domargrupp lottas på morgonen:

Lördag 12.9, samling klockan 07.00
Teo, Fredrik Söderlund
Igelmyrans Bacco, Janne Vikorsson
Remu, Elias Pöppönen
Nuss aus der Meute, Aki Helminen
Rönnbrantes Cissi, Peter Kanckos
Albatros, Niko Hytönen
Wachtelmans Dingo, Peter Ståhlberg

Söndag 13.9, samling klockan 07.00
Brozhunters Ginger Snaps, Kari Vehmasto
Brozhunters Grand Slam, Milja Kotanen
Aava, Niko Pietari
Congratz og Heros Oden, Jakob Nylund
JMV-14 V-14 JV-14 HeJW-14 HeW-14 Brozhunters Dear Douglas, Frida Broo
Ilze Any-Bon, Frida Broo

Samlingspunkt hela helgen är Sotkan Erähovi, Kauhajoki. Där finns även möjlighet att övernatta, madrasser, kuddar och en del täcken finns. Rekommenderar att lakan, örngott och sovsäck medtages. Även egen frukost behövs, kyl finns att förvara maten i. 
Pris per natt 20 €.

För själva provdagen bör man ha med:
- Hundpeijl
- Hundens registerbevis och vaccinationsintyg.
- Lunch (korv, smörgås etc.) Vi eftersträvar att samlas vid Erähovi där det finns grill och kaffekokare.
- Hartrampare
- Vatten åt hundarna vid varmt väder.

Ni som har juniorer ( 7- 15 åringar) som deltar som hartrampare under provdagen, meddela detta till klubben, dessa kommer att belönas med något i jakttema. Under eftermiddagen ordnas även program för dessa i form av skytte och frågesport.

Till lördag kväll är det mölighet att beställa mat, då äter vi en gemensam middag efter prisutdelningen. På menyn står helstekt nötfile’, svampsås, potatisgratäng samt grönsallad, dressing, bröd och smör. Pris 12 € /per person. 

Alla övernattningsbokningar, matbokningar samt junioranmälningar görs till info@wachtelhundklubben.fi senast måndag 7.9.2015, klockan 22.00

Siirry "Uutiset"-sivulle